luni, 12 octombrie 2009

Lasagne falsa cu dovlecei si galbiori


2 dovlecei mijlocii
100 g sunca de Serrano taiata in felii
400 g ciuperci galbiori (se pot folosi si de la conserva cand nu avem proaspeti)
1 ceapa mare
150 g cascaval sau parmezan ras
200 - 250 g sunca slaba (daca se poate tot de Serrano) la bucata
250 g Philadelphia (branza crema)

Sunca la bucata se taie in bucatele mici si se prajeste, se adauga ceapa taiata mic, ciupercile taiate (nu foarte mic). La sfarsit se adauga branza.
Dovleceii se taie de-a lungul in fasii si se pune un strat de dovlecei in forma de lasagne, urmat de unul de compozitia cu ciuperci, cascaval ras, sunca, iar dovlecei si asa mai departe.
Ultimul rand de deasupra trebuie sa fie cascaval.
Se da la cuptorul preincalzit (180°C) 30-40 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...